Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Mooi Elke (PDF)

Algemene Voorwaarden

Identiteit van de ondernemer

Mooi Elke

Onze Lieve Vrouwestraat 55

Telefoonnummer: +31(0)614638171

E-mailadres: info@mooielke.nl

KvK-nummer: 60467169

Btw-identificatienummer: NL001697950B97

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Mooi Elke. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Mooi Elke behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling en overeenkomst

U kunt uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site. U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen.

U heeft 7 werkdagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van de gekochte artikelen. Mooi Elke behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra u zich niet aan de door Mooi Elke gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling

De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief btw. en exclusief verzendkosten. Mooi Elke is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijs-informatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend. Mooi Elke is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site.

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling te betalen via IDEAL, overschrijving, achterafmetalen of pinnen bij afhalen. Wanneer u ervoor kiest de bestelling te laten bezorgen, dient u altijd vooruit te betalen. Dit dient te geschieden binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 3 dagen niet door Mooi Elke ontvangen is, ontvangt u eenmalig per email een betalingsherinnering. Vervolgens heeft u 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 10 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.

Annulering

Als u uw bestelling wilt annuleren dient u dit te melden per email aan info@mooielke.nl. Bij annulering van een artikel op een reeds betaalde bestelling of bij annulering van een volledig betaalde bestelling wordt €1,- transactiekosten in rekening gebracht.

Verzending en Levering

De verzendkosten binnen Nederland bedragen voor outlet artikelen €3,95, voor de collectie €1,95 per bestelling en gratis als u voor  €50,- of meer besteld. Tevens is het mogelijk om de bestelling af te halen, in dit geval worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

De verzending vindt plaats via PostNL. Naar aanleiding van de hoeveelheid artikelen zal de bestelling worden verzonden middels brievenbuspakket of pakketpost. Uw bestelling is via deze weg te volgen via een track & trace-nummer en niet verzekerd tegen verlies of schade tijdens verzending door PostNL. Mooi Elke is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door PostNL.

Mooi Elke streeft ernaar de bestelling binnen 48 uur na ontvangst van de betaling te verzenden. U ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Heeft u de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij uw bestelling. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

De verzendkosten naar België bedragen €8,75, naar Duitsland €9,00 en naar Luxemburg €11,50 euro per bestelling ongeacht het aantal bestelde artikelen. Verzending naar andere Europese landen op aanvraag.

Retourneren/ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 8 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 8 dagen om uw product te ruilen of retour te sturen. Bij ruilen wordt het nieuwe artikel gratis naar u toegezonden. Bij retourneren krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De retourzending dient te verlopen via PostNL. De kosten bedragen €3,90 per brievenbuspakket en €5,95 per pakket. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mooielke.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De artikelen worden alleen retour genomen mits voldaan wordt aan onderstaande voorwaarden:

  • de artikelen dienen bij Mooi Elke gekocht te zijn;
  • de artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn;
  • de artikelen dienen voorzien te zijn van het origineel aangehechte artikelkaartje;
  • de artikelen dienen in de originele verpakking teruggestuurd te worden;
  • de artikelen mogen niet voor u op maat gemaakt zijn. (zie onder)
  • Maak gebruik van het retouretiket wat u ontvangt. De kosten en verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Het retour te ontvangen bedrag zal binnen14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u overgemaakt worden.

De kosten voor verzenden naar het buitenland worden bij retour sturen van de artikelen verrekend.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die u via deze webwinkel koopt die voor u op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Privacy

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het Mooi Elke klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Mooi Elke verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.

Copyright

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij genoodzaakt zijn juridische stappen te ondernemen.

Klachten

Heeft u klachten of bent u ontevreden over bepaalde zaken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een email te sturen naar info@mooielke.nl.

Geverifieerd door ExactMetrics